Hoe geraak ik in de Expodroom?

De Expodroom ligt op het Industrieterrein Kanaal-Noord 1167 in Bree en heeft voldoende parkeergelegenheid.

Met de auto

De expodroom ligt op industrieterrein Kanaal-Noord in Bree. Het vaccinatiecentrum is vanaf de N73 ’t Hasseltkiezel ter hoogte van Greenyard vlot bereikbaar via brede toegangswegen. Je komt met de auto rechtstreeks aan op de ruime parking vlak voor de ingang.

Volg vanaf de grote ring in Bree de signalisatie. Er zijn signalisatieborden vanuit Opitter, Gruitrode, Ellikom en Wijshagen. Zodra je over de brug over het kanaal bent gereden, rijd je de tweede straat naar links het industrieterrein op.

Gebruik je een GPS?

Geef het adres Expodroom, Industrie Kanaal-Noord 1167, 3960 Bree in en volg de aanwijzingen.

Met de fiets

Stippel je fietsroute uit naar Bree en volg de Rode Kruislaan in de richting van Kinrooi. Zodra je aan de fietstunnel bent, volg je signalisatieborden op straat om op een veilige manier naar de expodroom te fietsen.

De fietsroute is uitgestippeld via een omleiding naar Beek om zo het vaccinatiecentrum langs de achterkant te bereiken. Dit is een veilige en fietsvriendelijke route die gevaarlijke oversteekpunten op de N73 vermijdt.

Met het openbaar vervoer

De bus van De Lijn stopt aan het centraal busstation in Bree of aan de halte ‘t Hasseltkiezel.

Er is een extra belbushalte aan het vaccinatiecentrum voor de belbusgebieden 746 (Meeuwen-Gruitrode - Bree) en 748 (Bocholt - Bree). Je kan deze belbus telefonisch reserveren bij De Lijn via 011 85 03 00.

Stippel je route uit via www.delijn.be

Kom alleen

Om de coronamaatregelen zo goed mogelijk te kunnen naleven, is het noodzakelijk dat je alleen naar het vaccinatiecentrum komt. Ook je kinderen mogen niet mee naar binnen.

Heb je een begeleider nodig?

Dan mag die persoon meekomen. Ook assistentiehonden zijn toegestaan. Chauffeurs mogen niet mee naar binnen, maar wachten op de parking.